fbpx Book appointment
infographic

Marktleider in Europa op het gebied van cosmetische ontharing

smiling

Ervaar bij ons de perfecte beautybeleving

business-and-trade

Bijna 60 studio’s in Nederland, Duitsland en Oostenrijk

Bikini waxing in Amsterdam

Wil je een bikini waxing behandeling in een beautysalon in Amsterdam? Senzera is jouw persoonlijke beautypartner. Wij hebben locaties in Amsterdam, Wenen en Duitsland en bieden diverse schoonheidsbehandelingen op professioneel niveau, waaronder bikini wax. Je kunt bij ons terecht voor onder andere professionele ontharing, nagelverzorging en uitgebreide gezichtsbehandelingen. Wij houden van innerlijke en uiterlijk schoonheid en laten jou graag (weer) stralen!

Bereid je voor op de zomer met een bikini waxing in onze studio in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en zoek je een waxsalon waar je een kwalitatieve bikini waxing behandeling kunt boeken? In onze studio kun je terecht voor een klassieke waxing, zachte sugaring of permanente ontharing. Jij beslist welke ontharingsmethode het beste bij je past. Waxen is een klassieke, effectieve methode om op een snelle manier ongewenst haar te verwijderen en is onmisbaar in het reguliere schoonheidsprogramma van veel mannen en vrouwen. Het resultaat: wekenlang een zijdezachte huid. Wil je een bikini waxing in onze schoonheidssalon in Amsterdam? Dan bepaal jij de nieuwe ‘look’ van je intieme zone door wax te gebruiken. Of je nu gaat voor een bikini complete of een Brazilian waxing: na de behandeling heb jij de perfecte bikinilijn!

Zeg gedag tegen overtollig haar

Ben je klaar voor een zijdezachte bikinilijn waar je wekenlang plezier van hebt? Boek een bikini waxing behandeling in onze studio in Amsterdam en ontvang een schoonheidsbehandeling met wax op maat. Onze schoonheidsspecialisten zijn ervaren en geschoold en bieden jou een ontspannen en persoonlijke service. Naast bikini wax specialiseren onze specialisten in Amsterdam zich ook in sugaring. Ontdek onze diverse schoonheidsbehandelingen en maak een afspraak via onze website of bel naar 020 777 5284.

Wilt u altijd op de hoogte blijven?

JOIN THE FAMILY!
Receive exclusive offers and news.